'Türk Escobar' Ürfi Çetinkaya Cezaevinde Hayatını Kaybetti! 'Türk Escobar' Ürfi Çetinkaya Cezaevinde Hayatını Kaybetti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını “Emekliler Yılı” olarak ilan etmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı başta olmak üzere birçok bakanlığı harekete geçirdi. Afyonkarahisar SGK İl Müdürlüğü de bu kapsamda, ilimizde Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda ücretsiz olarak konaklayan emeklilere özel bir tanıtım turu düzenledi.

Emeklilere Özel Program: Tarihi ve Kültürel Gezi

Emekliler, KYK yurtlarından araçlarla alınarak Sosyal Güvenlik Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne getirildi. İl Müdürü Samet Fidan’ın ev sahipliğinde ağırlanan emeklilere, öğle yemeği ikramının ardından şehirde tarihi ve kültürel bir gezi düzenlendi. Gezide, İzmir yolu üzerindeki İstiklal Tanıtım Merkezi, Mevlevi Camii, tarihi Ulucami ve Kale etrafındaki tarihi evler tanıtıldı.

Emeklilerden Tam Not: "Çok Memnun Kaldık"

Gezi sonrası emekliler adına konuşan Ahmet Vural, gösterilen misafirperverlikten ve yapılan organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vural, “SGK İl Müdürü Samet Fidan’a, KYK İl Müdürüne ve Sultan Divani Yurt Müdürüne teşekkür ederiz. Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini gezmekten ve halkının sıcak misafirperverliğinden çok memnun kaldık. Afyon halkına da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: AHMET SARLIK