İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çobanlar’da düzenlediği basın toplantısında önemli mesajlar verdi. Mısırlıoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Çobanlar İlçe Başkanlığı ile birlikte buğday hasadı yapan çiftçilerin tarlasında bir araya geldi. Toplantının açılışında Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiirini okuyan Mısırlıoğlu, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

BAYRAK VE MİLLET DÜŞMANLARINA KARŞI BİRLİK ÇAĞRISI

İyi Parti’den Afyonkarahisar’da bazı ilçelere önemli atamalar! İyi Parti’den Afyonkarahisar’da bazı ilçelere önemli atamalar!

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, konuşmasında şunları ifade etti: "Bayrağımıza yapılan saldırılar karşısında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Türk milletine yakışır bir şekilde birlik olmalıyız. Tüm hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı bayrağımıza, devletimize ve milletimize sarılmaya davet ediyorum."

EKONOMİ VE ASGARİ ÜCRET SORUNLARI

Toplantıda ekonomi konusuna da değinen Mısırlıoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomide yavaşlama sürecine girileceği yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Mısırlıoğlu, ekonomideki yavaşlamanın üretimde daralmaya, bunun da işsizlik artışına yol açacağını belirtti. Ayrıca, asgari ücretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mısırlıoğlu, Şimşek'in asgari ücretin düşük olmadığını iddia ettiğini, ancak bu durumun asgari ücretli, emekli ve dar gelirli vatandaşların yararına olmadığını vurguladı.

"Maaşlara zam gelmeden, elektriğe yüzde 38 oranında zam yapıldı. Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldı" diyen Mısırlıoğlu, bu durumun dar gelirli vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’nun bu açıklamaları, Çobanlar’da gerçekleştirilen basın toplantısında geniş yankı buldu. Basın toplantısına katılan vatandaşlar, birlik ve beraberlik çağrılarına destek verdi.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL // CEMİLE KAYTAN