Akdeniz Belediyeler Birliği Turizm ve Çevre Komisyonu üyeleri , Oda Başkanlarının katılımlarıyla “Sürdürülebilir Çevre ve Kentler” konulu yuvarlak masa toplantısı Çameli Belediye Başkanı ve Turizm Komisyonu Başkanı Cengiz Arslan’ın başkanlığında, Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Ercan Özcan'dan  Başkan Topçu'ya ziyaret Ercan Özcan'dan Başkan Topçu'ya ziyaret

Çameli Belediye Başkanı ve Turizm Komisyonu Başkanı Cengiz Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Çevre ve Kentler” konulu toplantıda konun uzmanlarıyla görüşüldü.

Birlik Başkan Vekili Dr. Mustafa Çöl, Turizm Komisyon üyesi Hüseyin Daştan ve Jeoloji Mühendisi Onur Karakuzu ’nun katıldığı toplantıda; “Kentlerde İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik” konularında Çevre Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Derya Ünver, Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gülsüm Kıldan “Çevreci Kentlerde Yenilikçi Peyzaj Çalışmaları” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. Toplantı gerçekleştirilen sunumlar üzerine yapılan değerlendirmeler ve fikir alışverişinin ardından sona erdi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim