Etkinliğe Türk Yerel Hizmet-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Temizsoy, Hizmet İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş ve diğer sendika temsilcileri de katıldı.

Bol2-2

Yemekte konuşan Başkan Derviş Aynacı, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Aynacı, "Burada sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle birlikte birçok başarılı işe imza attık ve daha fazlasını başarmaya devam edeceğiz. Benim için bu memlekete hizmet eden kim varsa abimdir, ablamdır, kardeşimdir. Beraber çalıştığımız sürece Bolvadin'e hizmet için beni bir başkan olarak değil, mesai arkadaşınız olarak görebilirsiniz. Sizlerin her türlü sıkıntısında yanınızda olacağım. Bolvadin’imize en güzel hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz," şeklinde konuştu.

Bol4-2

Aynacı, personelin maaşlarıyla ilgili yapılan iyileştirmelere de dikkat çekti. "Göreve geldiğimiz günden bu yana, gerek memurların gerek işçi kardeşlerimin maaşlarında düzenlemeler yapmaya gayret ettik. Biliyorum ki daha fazlasını hak ediyorsunuz. İnşallah zamanla, emeğinizin karşılığını tam anlamıyla vermeye çalışacağız. Unutmayalım, biz büyük bir aileyiz," ifadelerini kullandı.

Afyon’da mühendisleri kıskandıracak aracıyla jandarma denetimine takıldı! Afyon’da mühendisleri kıskandıracak aracıyla jandarma denetimine takıldı!

Bol5

Yemek programı, samimi bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılar, Başkan Aynacı’ya teşekkür ederek, bu birlikteliğin ve dayanışmanın devam etmesini diledi.

Bol6-1

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ