Evciler Belediye Başkanı Berrin Uğurlu, İlçe Kaymakamı Enes Halis, ilçe protokolü, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Nedim Turan İlkokulu’nda düzenlenen programda, yeni eğitim yılı için umut dolu mesajlar verildi.

Gjvjv

Törene katılan Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmada, eğitimin toplumun geleceği için en önemli unsur olduğuna dikkat çekerek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağdaş ve bilimsel eğitim alarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Başkan, Evciler Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve bu desteği sürdüreceklerini vurguladı.

İlçe Kaymakamı Enes Halis de törende yaptığı konuşmada, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Halis, eğitimin sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını, aynı zamanda çocukların ahlaki ve sosyal yönden de gelişimlerini destekleyen bir süreç olduğunu belirtti.

Gvv2

Program kapsamında, öğrencilerin sunduğu çeşitli gösteriler ve okunan şiirlerle İlköğretim Haftası’nın anlam ve önemi pekiştirildi. Katılımcılar, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere başarı dileklerinde bulunurken, veliler ve öğretmenler de eğitim sürecindeki iş birliğinin önemini vurguladılar.

Gvvv3

Merkezefendi Belediye Başkanı  Doğan’a ziyaret Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’a ziyaret

Tören, katılımcıların coşkulu alkışları eşliğinde sona erdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ