Günlerdir kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen İbrahim Tatlıses, dün akşam Harbiye'de verdiği konserde kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olacağını açıkladı. Sahneye çıkıp sevenlerine veda eden Tatlıses, gözyaşları içinde helallik istedi.

Bugun Kalp Ameliyati Olacak Olan Ibrahim Tatlises 17513312 2959 Amp

Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz! Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz!

Silahlı saldırı sonrası uzun yıllardır zor günler geçiren İbrahim Tatlıses, dün akşam Harbiye'de verdiği konserde duygusal anlar yaşadı. Sevenleriyle bir araya gelen Tatlıses, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Bugun Kalp Ameliyati Olacak Olan Ibrahim Tatlises 17513311 1113 M

Sevenlerinden Dua İstedi

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses, bir ara sağlık durumundan bahsetti. Sevenlerinden dua isteyen Tatlıses, "Yarın ameliyat olacağım. Hocam kalp kapakçığımı değiştirecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin. Allah benimle beraber" dedi. Hayranlarının alkışları arasında duygulanan Tatlıses, gözyaşlarını tutamadı.

Dilan Çıtak Tatlıses’ten Dikkat Çeken Paylaşım

İbrahim Tatlıses, kısa süre önce kızının nikahında şahitlik yapmıştı. Ancak, Tatlıses, Dilan Çıtak Tatlıses'i Instagram'dan takipten çıkartarak birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. Bu hareketin ardından genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, Instagram'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İsim vermeden yaptığı paylaşımda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!" dedi. Bu paylaşımın ardından İbrahim Tatlıses sessizliğe büründü.

Kaynak: FATMA SEDA CAN