Maça kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade eden milli kaptan, özellikle ikinci yarının başlangıcında oyunu geride tuttukları için pişmanlık duyduğunu dile getirdi. İkinci yarının başında yenilen golden sonra baskıyı arttırmaya çalışsalar da bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Hakan Çalhanoğlu, Hollanda'ya karşı oynanan maçın ardından düzenlediği basın açıklamasında turnuva süreci için teknik ekibe ve takım arkadaşlarına teşekkür ettiği sözlerine yer verdi. Türkiye'nin bu noktaya kadar gelmesinin önemli bir başarı olduğunun altını çizerek, sahada gösterilen mücadele ve teslim olmayan ruhu övdü.

Çalhanoğlu ayrıca, "İkinci yarıya ne yazık ki istediğimiz gibi başlayamadık. Rakibin baskısına karşı çok geriye düştük. İkinci golü yedikten sonra oyunu dengelemek için uzun toplar kullanmaya çalıştık, fakat bunu değerlendiremedik. Geriye çekilmememiz gerektiğini şimdi daha iyi anlıyoruz. Ancak maalesef oyunun içerisinde bunlar yaşanabiliyor. Turnuvaya kadar gelmek bile bizler için büyük bir gurur." şeklinde sözlerine devam etti.

Galatasaray İle Alanyaspor 17. randevuda! Galatasaray İle Alanyaspor 17. randevuda!

Deneyimli futbolcu, ay-yıldızlı formanın kutsiyetini hatırlatarak, takımın verdiği mücadeleyi takdirle anlattı.uzu kez takım arkadaşlarına sağlıklarını diledi ve sergiledikleri oyun için onları tebrik etti.

Kaynak: BÜLTEN