Halkbank, fatura ödemelerini kolaylaştırabilmek ve müşterilerine fayda sağlamak amacı ile birlikte bir kampanya başlattı. Bu kapsamda; 1-31 Temmuz 2024 tarihlerinin arasında geçerli olacak faturalarda 500 TL’lik kampanyayla müşterilere kredi kartından veya cari hesaptan verecekleri yeni otomatik fatura talimatında toplam 500 TL olmak üzere 50 TL ParafPara kazanma fırsatı verilecek.

Kampanyaya Katılım Koşulları

Kampanyaya katılarak sipariş başına 500 TL’yi otomatik olarak faturanıza yansıtmanız oldukça basit. Adım adım birleştirme işlemi şu şekildedir:

İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ! İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ!

Paraf Mobil’e iriş yaparak “HEMEN KATILIN” butonuna tıklayabilirsiniz.

SMS ile katılmak için “FATURA” yazıp 3404’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım sonrasında kişisel kredi kartınızdan veya Halkbank’ta kayıtlı cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor.

Kampanyaya katılım göstermeden önce katılım sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Aksi takdirde verilen ödeme talimatları kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kazanılan ParafPara’nın Yüklenmesi

Bu durum fatura ödeyenleri ilgilendiriyor. Kampanyada kazanılan ParafPara 9 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek. Banka kartlarından verilen talimatlar için ParafPara, talimatın belirlendiği açık ve kullanılabilir banka kartlarına ve talimat verilen banka kartlarına yüklenecektir.

Önemli Bilgiler ile Koşullar

Kampanya başlangıç ​​tarihinde yürürlükte olan talimatların iptal edilmesi ve yeni talimatların yayınlanması durumunda bu talimatlar kampanyaya eklenmeyecek.

Siparişin fatura ile iptal edilerek başka bir müşteriye geri gönderilmesi kampanya kapsamına alınmayacaktır. İptal edilen vadesiz hesaptan talimat verilmesi ve kredi kartından talimat verilmesi veya iptal edilen vadesiz kredi kartından talimat verilmesi ve vadesiz hesaptan verilmesi durumunda bu talimatlar kampanyaya eklenmeyecek.

Kazanılan ParafPara’nın geri alınmaması için faturadaki sipariş tarihinden itibaren 6 ay içerisinde talimatların ödenmesi gerekiyor. Aksi takdirde yüklenen bonus silinecektir.

Kredi kartı talimatlarına uygun olarak yapılan fatura ödemelerinde, ödeme tarihinden itibaren nakit avans oranının üzerinden faiz hesaplanacaktır.

Kampanyaya yalnızca orijinal haritadan verilen talimatlar dahil edilecektir.

Otomatik faturalandırmayı nasıl yaparım?

Halkbank, müşterileri için farklı kanallardan talimat verme imkanı sunuyor:

Halkbank mobil uygulaması: Ödemeler/Vergi > Otomatik ödeme talimatlarım > Otomatik ödeme talimatı ver

Halkbank İnternet Şubesi: Ödeme > Fatura > Ödeme talimatları > Yeni sipariş girin

Bu kampanya ile faturalara 500 TL verilecek ve faturalara otomatik sipariş vererek 500 TL tutarında ParafPara kazanabilirsiniz. Kampanya katılım sürecini ve aynı zamanda gerekli şartları tamamlayarak faturalarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak adına 31 Temmuz 2024’e kadar hemen kayıt olun!

Kaynak: MURAT EMRE