Erhan, "Atatürk'ün 102 yıl önce başlattığı büyük taarruzun ruhunu yaşatmak amacıyla yürüyüşümüze katıldık. Ancak bu süreçte CHP bayraklarının varlığı bile sorgulandı. Oysa ki Atatürk'ün emanetine en çok biz sahip çıkıyoruz" dedi.

CHP heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! CHP heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Zafer Haftası boyunca CHP'ye yönelik ayrımcı tutumların sergilendiğini savunan Erhan, "Valilik programında diğer siyasi parti başkanlarına yer verilmezken, bizim partililerimiz oturdukları yerlerden kaldırıldı. Bu durum kabul edilemez. CHP, bu ülkenin kurucu partisidir ve Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserlerinden biridir" ifadelerini kullandı.

CHP'li Burcu Köksal'ın belediye başkanlığı görevini halkın büyük desteğiyle sürdürdüğünü vurgulayan Erhan, "Burcu Köksal'ı protokolde farklı bir yere koyma çabaları nafiledir. Halkın gönlünde her zaman en üst seviyede yer alacaktır" dedi.

Tüm engellemelere rağmen Zafer Haftası'nı coşkuyla kutlamaya devam edeceklerini belirten Erhan, "Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin ikinci yüzyılında da kurtuluşun partisi olacaktır" diyerek, CHP'nin Atatürk'ün izinden sapmadan ilerleyeceğini vurguladı.  

Kaynak: FATMA SEDA CAN