Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, Afyonkarahisar’ın zengin kültürel ve tarihi mirası hakkında bilgi verildi. Öğrencilere Afyonkarahisar’a özgü bükme ve ağzıaçık gibi yöresel tatlar da ikram edilerek, şehrin gastronomik değerleri tanıtıldı.

Başkan Köksal, etkinlikte yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar’ın öğrencilere ikinci evleri gibi olacağını vurguladı. Köksal, “Afyonkarahisar, hem tarihi dokusu hem de modern yapısıyla öğrencilerimiz için ideal bir şehir. Belediyemiz olarak her zaman yanınızda olacağız ve gençlerimizin burada en iyi şekilde eğitim görmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Etkinlik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirildi ve öğrencilerin Afyonkarahisar’ı daha yakından tanımalarını, sosyal hayatlarına katkıda bulunmalarını amaçladı. Etkinlik sonrası öğrenciler, belediyenin sıcak karşılamasından memnuniyetlerini dile getirdi.

Vali Yiğitbaşı’ndan Başarı Belgesi Vali Yiğitbaşı’ndan Başarı Belgesi

Başkan Köksal, Afyonkarahisar’ın gençlerle daha dinamik ve güçlü bir şehir olduğunu belirterek, “Sizlerin enerjisi, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak” ifadesini kullandı. Ayrıca, önümüzdeki hafta Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerine yönelik benzer bir etkinlik düzenleneceği açıklandı.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN