Bu hafta, müzik dünyasının önemli isimleri dünya genelinde sahne alacak. Dua Lipa, 10 Temmuz'da Madrid, 12 Temmuz'da ise Lizbon'da hayranlarıyla buluşacak. The Rolling Stones, 10 ve 13 Temmuz'da Los Angeles'ta unutulmaz performanslar sergileyecek.

Aa 20240708 35086063 35086062 Dunyada Bu Hafta Bir Dizi Etkinlik Sanatseverlerle Bulusacak (1)

Bryan Adams, bu akşam Letonya'nın Riga kentinde, yarın ise Litvanya'nın Vilnius kentinde sahne alacak. Coldplay, 12 Temmuz'da Roma'da konser verecek. Stevie Nicks, İngiltere turnesi kapsamında yarın Manchester'da, 12 Temmuz'da ise Londra'da sevenleriyle buluşacak.

Taylor Swift, dünya turnesine 9-10 Temmuz'da Zürih, 13-14 Temmuz'da ise Milano konserleriyle devam edecek. Rammstein, 11 ve 13 Temmuz'da Frankfurt'ta sahne alacak. AC/DC, 13 Temmuz'da Almanya'nın Hockenheim kentinde rockseverlerle buluşacak.

Metallica, 12 Temmuz'da Madrid'de konser verecek. Karol G, bu akşam Lizbon'da sahne alacak. Red Hot Chili Peppers, 12 Temmuz'da New York'ta konser verecek. Ed Sheeran, 12 ve 13 Temmuz'da Polonya'nın Gdansk kentinde performans sergileyecek.

Türkiye bugün  Filistin için yürüyecek! Türkiye bugün Filistin için yürüyecek!

Sanat Severler İçin

Sanat fuarları da bu hafta oldukça yoğun geçecek. 11-14 Temmuz'da New York'ta gerçekleştirilecek olan "Hamptons Güzel Sanatlar Fuarı", yaklaşık 400 sanatçının eserlerini 70 uluslararası galeride sergileyecek. Santa Fe'de, "Art Santa Fe" fuarı 12 Temmuz'da kapılarını açacak ve 200 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Art Fair on the Square, 13 Temmuz'da Madison'da başlayacak ve iki gün sürecek. Bu fuarda, 500'ün üzerinde sanatçının çalışmaları satışa sunulacak.

Sinemaseverler İçin

Bu hafta film festivalleri de dikkat çekiyor. İrlanda'da düzenlenen "Galway Film Festivali", 39. kez kapılarını açacak. Bu yılki odak ülke Filistin olarak belirlenen festivalde, İrlanda ve dünya sinemasından önemli yapımlar gösterilecek. Festival, yarın başlayacak ve 14 Temmuz'a kadar sürecek.

David I. Strasser'ın yönettiği gerilim filmi "Deadly Wives Club", 11 Temmuz'da ABD sinemalarında olacak. Nicolas Cage'in başrolde oynadığı "Longlegs", Scarlett Johansson'ın yeni filmi "Fly Me to the Moon", Lee Tamahori'nin yönettiği "The Convert", Luke Gilford imzalı "National Anthem", Gino McKoy'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Lumina" ve Cara Mones ile Caroline Suh'un yönettiği belgesel film "Sorry/Not Sorry" 12 Temmuz'da vizyona girecek.

Colton Urquhart imzalı "Half Moon Bay" 13 Temmuz'da, Mitch Riverman'ın yazıp yönettiği "The Duke of Marylebone" ise 14 Temmuz'da beyazperdede izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: AA