Bolvadin adliyesinde görev yaptığı öğrenilen B.S.K isimli müdürün sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar, müdür bey siyasi çıkarımlar mı yapıyor sorusunu akıllara getirdi.

Çeşitli konularda sürekli olarak üzeri kapalı olarak verdiği mesajlarla tanınan B.S.K isimli şahsın sosyal medya üzerinden bir vatandaşın siyasete dair tespitlerine cevap olarak yazdığı yorum akıllarda soru işaretine neden oldu.

İşte kafa karışıklığına neden olan vatandaşın siyasi çıkarımları ve Bolvadin Adliyesi’nde müdür olarak görev yapan B.S.K’nın cevabı;

Bir vatandaşın yorumu

“O kadar çürütüldük o kadar yozlaştık ki; Artık bu ülkede ne terör bitirilmek için, ne İslam yaşanmak ve hizmet etmek için, nede milliyetçilik millî birliği sağlamak için yapılmaz bu hassas ve bi o kadar değerli duygular artık tamamen getirisi ve siyasi çıkar için malzeme olarak, vitrin olarak kullanılıyor.

..

Terör ve meclis ayağı ak partiyi desteklerse (ki 2014 de kadar olduğu ve seni başkan yaptırmayacagız restine kadar) ak parti'nin kürt kardeşi halklarımız kucaklaşıyor diye terör kapsamından çıkarken muhalefetin terör listesine girer , muhalefet kendini desteklemediği için ktidara teröristlerle işbirliği ve el ele suçlaması yapar.

Aynı terör muhalefeti desteklemeye başladığında ikttidarın teröristi olur, muhalefetin demokrasi için halkların kardeşliği propagandalarıyla korumasına girer.

..

İktidarı muhalefeti birlikte 22 yıldır teröristlere maaş vekillik hazine yardımı araç koruma vs veren bu çukur adamların oluşturduğu sistemde teroristde terörde bitmezz.

Çünkü her zaman sahipleneni ve koruyanı vardır.

...

Devleti devlet yapacak kanunların yasaların gücü veya kurumların gücü de kalmadığı için koca devlet zehir yemiş ve felç olmuş halde bu zulümlere bu katliamlara hareketsiz bakıyor.

..

Daha iki gün önce 12 Mehmetçiği katleden teröristlere silah veren ve pkkyı açıkça destekleyen İsvec'in NATO ya üyeliği AKP, CHP ve MHP oylarıyla komisyonda onandı!.

..

Küresel sisteme uyumlu türetilmiş iktidarlar ve küresel sisteme hizmet edecek ikttidarın ikttidarda kalmasını sağlayan türetilmiş muhalefet ile yürüyen bir sistem kurulmuş ve tıkır tıkır işliyor.

..

Halk zulmün adaletsizliğin bu çürümüşlüğün neresinde veya halk nerede dersen!

İbni Haldun'e göre "sıradan insanların dini ve milliyeti yoktur" yukarıdakilerin güçlülerin amirlerinin ve idare edenlerin dinî milliyeti üzre veya onların gösterdiği yerde konumlanırlar.

..

Buna en iyi örnekler darbeye bağıran halk Kenan Evren"e yüzde 92 oy verir!

..

Müslümanlar kardeştir diyen müslüman halk Türkiye'nin Irak'ta Suriye'de milyonlarca Müslüman katledilirken zalime askerî siyasi ekonomik her türlü desteği vermesine ses çıkarmadığı gibi üstüne dua eder!

..

Katil İsrail' diye meydanlarda bağırırken İsrail'in müslümanları aç susuz bırakıp çocuk çoluk demeden böcek gibi katlederken Türkiye'nin İsrail'e demirinden çeliğine petrolünden gıdasına çimentosundan hatta barutuna hatta hatta askerlerinin kışlık donlarına kadar destek verilmesine zerre kalbî sızlamaz .

Çünkü sıradanlaştırılan kitlelerin eğriye eğri doğruya doğru diyecek bir omurgası imanı veya rahatını bozacak bir feraseti kalmamıştır.”

 

Bolvadin Adliyesinde görevli Müdür B.S.K’nın cevabı;

“Abi senin tabirin le,uzaktan kumanda ile yönetilen bir ülkeyiz o zaman, iktidar, iktidar değil, muhalefet, muhalefet değil, peki ne yapacağız, ne olacak, nereye gidiyoruz, elbet de Allah nurunu tamamlayacak,bunu vesile kılacağı ülke sence hangisi olacak.”

 

 

 

 

Ehliyetten sonra diploma dalaveresi! Ehliyetten sonra diploma dalaveresi!

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER