Yeniden Refah Partisi, bugün Zafer Meydanı'nda kurduğu stantla vatandaşlarla buluştu. Partinin Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arık, etkinlikte sahaya inerek, yeni üyeler kazandırmak amacıyla vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Arık, yapılan çalışmalarla partilerine olan ilginin arttığını belirterek, daha fazla vatandaşı saflarına katılmaya davet etti.

45-15

Yapılan çalışmaların ve stant organizasyonunun halk arasında büyük ilgi uyandırdığını vurgulayan Başkan Arık, sahaya inerek vatandaşlar ile birebir görüşmeler yaparak vatandaşlara partilerine davet edip yeni üyeler kazandırdı.

34Dc0873 1578 4434 B1B8 Cde4A67Bcce2

Döğer’ de AK Parti Buluşması: “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” Döğer’ de AK Parti Buluşması: “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor”

2Bf728Cb C3B3 41A8 B11A A896389E6D64

Kaynak: GAMZE KARABULUT