Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Zeynep Bastık ile öpüşürken görüntülenen oyuncu Serkay Tütüncü, "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Zeynep Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra, gönlünü Serkay Tütüncü'ye kaptırdı. Çift, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde öpüşürken kameralara yakalandı ve Tütüncü'nün açıklamaları kafaları karıştırdı.

Zeynep Bastik La Dudak Dudaga Goruntulenen Serkay 17420463 1951 Amp

Tütüncü'den İlginç Açıklama

Dün akşam bir davete katılan Serkay Tütüncü, Muhabir Online muhabirinin Zeynep Bastık ile ilgili sorusunu yanıtlarken "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz" ifadelerini kullandı. Bastık da kısa süre önce yaptığı açıklamada "Ortada net bir şey yok, tanıma aşamasındayız" demişti.

Zeynep Bastik La Dudak Dudaga Goruntulenen Serkay 17420462 3172 M

Survivor ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve yarışma sonrası birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, şu sıralar Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol alıyor.

Hjklş

Kaynak: GAMZE KOÇAK