Başkan Köksal, "Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, bilgi ve tecrübeleriyle her zaman yol gösteren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum" dedi.

BABALARIN ÖZVERİSİ VE FEDAKARLIĞI

Başkan Burcu Köksal, tüm babaların evlatlarının yetişmesinde ve hayata hazırlanmasında büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti. Mesajında, "Aile olmanın en güzel yanı, birlik ve beraberliğin en sıcak ve güvenli şekilde hissedilmesidir. Aile çatısının altında sonsuz sevgileri ve şefkatleri ile bizleri yetiştiren annelerimiz gibi, babalarımız da evlatlarının sığınacağı bir liman, gölgesinde huzur bulacağı ulu bir çınar ve güvenle sırtını yaslayacağı yüce bir dağdır" ifadelerine yer verdi.

BABALARIN SORUMLULUKLARI VE TOPLUMA KATKILARI

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

Başkan Köksal, çağdaş bireylerin yetişmesinde babaların önemli sorumluluklar üstlendiğini belirterek şöyle devam etti: "Mutlu ve güzel yarınlara umutla bakılmasını sağlayan, zorluklara karşı cesareti güçlendiren, özgür ruhlu bireylerin yetişmesini sağlayan, emek ve sabırları ile topluma örnek olan, kalpleri şefkat dolu babaların da çabası ile toplum daha ileriye gidecektir."dedi

ŞEHİT BABALARINA VE TÜM BABALARIMIZA MİNNET

Başkan Köksal, mesajının sonunda şehit babalarına özel bir vurgu yaptı: "Başta, büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum." Dedi.

Kaynak: Gamze Koçak