Başarılı şarkıcı Aslı Hünel, uzun süredir sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi yarışmasından ayrılma kararı aldı. Show TV ekranlarında uzun zamandır yayınlanan bu popüler programın sunucusu olan Hünel, ailesiyle yeterince zaman geçiremediği için bu kararı aldığını açıkladı.

Img 5468 H6Ds

Üç Sezonluk Başarı

Magazin Burada'da yer alan habere göre, Aslı Hünel, 3 sezondur sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi yarışmasında yüksek reytinglere ulaşmayı başardı. Ancak uzun saatler süren çekimlerden dolayı zorlanan şarkıcı, yeni sezonda ekipte yer almamayı tercih etti. Hünel, zamanının büyük bir kısmını ailesiyle geçirmek ve dinlenmek istediğini belirtti.

Hnuel Asli

Akne Hakkında Bilinmesi Gerekenler! Akne Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

Aslı Hünel, aldığı bu kararla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak, programın geçtiğimiz bölümlerinde gelinlerin tartışmaları ve saygısız davranışları nedeniyle zor anlar yaşadığını dile getirmişti. Hünel, "Ben kalkayım siz devam edin. Çok saygısızsınız. Masada bağırılmasını istemiyorum demiştim. Neyi paylaşamıyorsunuz sakin, çok ayıp. Bazı şeyleri zehir ediyorsunuz" diyerek tepkisini göstermişti.

Sarkici Asli Hunel Gelin Evi Yarismasindan 17476267 973 M

Gelin Evi yarışmasının yeni sezonunda Aslı Hünel'in yer almayacak olması, programın hayranlarını üzdü.

Kaynak: FATMA SEDA CAN