Ziyarete katılan isimler arasında Memur-Sen İl Başkanı ve Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Keskin, Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Vehbi Gülseren, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Koç, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Hüseyin Karaşahin, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Mehmet Saray ve Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Karaçor yer aldı. Heyet, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, yeni yönetime başarı dileklerini sundu.

AGC YÖNETİMİ TARAFINDAN KARŞILANDILAR

D91E78E0 326A 4E5F 94E7 E3Efc707300D

Memur-Sen heyeti, AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri Sezer Küçükkurt, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve İsa Kuş tarafından karşılandı. Görüşmede, AGC'nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu ve işbirliği mesajları verildi.

İŞBİRLİĞİ MESAJLARI VERİLDİ

Memur-Sen temsilcileri, kente hizmet sağlayacak projeler konusunda her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Bu işbirliği mesajları, Afyonkarahisar'ın gelişimi için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

18 ayrı suç kaydı ve hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı! 18 ayrı suç kaydı ve hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı!

HEDİYELERLE ANLAM KAZANAN ZİYARET

6Cded928 025A 4A08 Ad77 21Fc386A3Cd9

Ziyaretin sonunda, Memur-Sen İl Başkanı ve Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Keskin, AGC Başkanı Önder Artuk’a hediye takdim etti. Bu anlamlı hediye ile ziyaret sona erdi ve iki kurum arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlandı.

Kaynak: Ahmet Sarlık