Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 21 yıllık başkan Orhan Küçükağrıcı'nın istifası sonrasında olağanüstü genel kurula gitti. Tek aday olarak gösterilen Alişan Akgün, oy birliği ile başkan seçilerek ASKF'nin yeni lideri oldu.

Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde olağanüstü genel kurula, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şube Müdürü Yılmaz Erşen, İl Hakem Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, TÜPAT Başkanı Mustafa Keser, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güz ve ASKF'ye üye kulüplerin delegeleri katıldı.

ORHAN KÜÇÜKAĞRICI'DAN DUYGUSAL VEDA

Genel kurulda konuşması yapan eski başkan Orhan Küçükağrıcı, 21 yıl boyunca ASKF'nin başında bulunmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Parası olmayan bir federasyondan, kendi evi olan bir federasyon haline geldik. Bu bir veda değil, yine aranızda olacağız. Ailemizi ve yakınlarımızı 21 yıl Boyunca ihmal edilmiş. Görevim hatası olmuş olabilir, ancak kişinin karşı sanat niyetim olmamıştır. Spor, siyasetin ihmal edilmesidir" dedi.

ASKF'NİN GELECEĞİ İÇİN YENİ PLANLAR

Yeni başkan Alişan Akgün, yaptığı konuşmada ASKF'nin sporun başı olduğunu vurgulayarak, "Yıllar ASKF'de görev yapıyor. Sporun içinden gelen biriyim. Herkesin hayatında doğru olmazsa aksama olmaz. Şu anda soyunma odalarındaki yoksunluk aşamalarında vardı. Maç programlarını haftalık değil, sezonluk olarak Düzenlenen liglerden çekilmenin önüne geçeceğiz. Kulüp idarecilerinin ve antrenörlerin maç eleştirmelerinin önüne geçeceğiz. İlk yardım programları, maç öncesi ve sonrasında sporcuların ve antrenörlerin katılabileceği kuralların uygulanmasını sağlar. Master kulüplere her türlü desteği arttırmak" kullanıldı.

ASKF YENİ YÖNETİM KURULU

ASKF'nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşturuldu:

Başkan: Alişan Akgün

Murat Karaağaç

Orhan Ergüven

Mehmet Timur

Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Niyazi Akgedik

Abdullah Zeybek

Hakkı Güzel

Ömer Üçok

Zafer Arıkbuğa

Ahmet Emirdağı

Mevlüt Önoğul

Kaynak: AHMET SARLIK