Hercai dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Akın Akınözü, kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nün kaybıyla derin bir üzüntü yaşadı. Cumartesi günü kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özlem Akınözü, bugün İstanbul'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Akin Akinozu Annesinin Cenaze Toreninde Hungur 17546256 2812 Amp

Cenaze Töreninde Gözyaşları

Muhabir Online'da yer alan habere göre, annesinin ölümüyle kahrolan Akın Akınözü, cenaze töreni boyunca tabutun başından ayrılmadı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dakikalarca gözyaşı döken oyuncuyu, törene katılan sevenleri sakinleştirmeye çalıştı. Özlem Akınözü, cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedilecek.

Akin Akinozu Annesinin Cenaze Toreninde Hungur 17546256 8788 M

Sosyal Medyada Duygusal Paylaşım

Dün Instagram hesabından annesinin fotoğrafını paylaşan Akın Akınözü, şu duygusal ifadeleri kullandı: "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak... Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz özlem. Oğlun..." Bu paylaşımıyla hayranlarının yüreğini sızlattı.

Kanser Tedavisi Görüyordu

Özlem Akınözü, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Tedavi gördüğü hastanede cumartesi günü hayata veda eden Akınözü, sanat camiasında saygıyla anılan bir isimdi. Onun kaybı, sadece ailesini değil, sevenlerini de derinden üzdü.

Cenaze törenine Akın Akınözü'nün yakınları ve sevenleri katıldı. Akınözü'nün acısını paylaşan dostları, onu teselli etmeye çalıştı. Tören boyunca gözyaşlarını tutamayan oyuncu, annesine olan sevgisini ve özlemini dile getirdi.

Akin Akinozu Annesinin Cenaze Toreninde Hungur 17546256 5408 M

Sanat Camiasından Başsağlığı Mesajları

Sanat camiasının ünlü isimleri de Akın Akınözü'ne başsağlığı dileklerini iletti. Sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımlayan ünlüler, Akınözü'nün acısını paylaştıklarını belirttiler.

Köksal vatandaşın her gününde yanında! Köksal vatandaşın her gününde yanında!

Özlem Akınözü, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almış, yetenekli bir oyuncuydu. Sanat dünyasında saygın bir yer edinen Akınözü, geride bıraktığı eserlerle her zaman hatırlanacak.

Kaynak: GAMZE KOÇAK