Taytak’tan Bakan Kurum’a manidar hediye! Taytak’tan Bakan Kurum’a manidar hediye!

Perşembe gününden itibaren Afyonkarahisar'a gelen misafirler, konaklayacakları otele yerleşerek, Cuma günü Frigya bölgesini gezdiler. İkinci gün, gezinin önemli duraklarından biri olan Şuhut'a yöneldiler. Şuhut Atatürk Evi'nde başlayan gezi, Şuhut Keşkek Evi'nde keşkek ikramıyla devam etti. Bu lezzetli ikramın ardından Kocatepe'ye geçen grup, burada şehitlik ziyaretinde bulundu.

Ardından Ulu Cami, Mevlevi Cami, Tarihi Afyon Konakları ve Taşhan'ı gezdiler. Uzun Çarşı'da alışveriş yaparak programlarına devam ettiler ve akşam yemeği için Afyonkarahisar Belediyesi Gastronomi Konağı'na geçildi.

1989 Tarih mezunlarının bu yılki buluşmasına, bir üst dönem mezunlarından da katılım vardı. Okul yıllarından tanışan arkadaşlar, hatıralarını canlandırıp hasret giderdiler. Aralarında akademisyenler, emniyet müdürleri ve eğitimcilerin yer aldığı yaklaşık 60 kişilik grup, özellikle Afyonkarahisar'a mahsus yemeklerden ve konakladıkları Öztürk Otel'den son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

Ülkemizin hemen her bölgesinden gelen misafirler, son derece mutlu olarak Afyonkarahisar'dan ayrılırken, gelecek yıl Giresun-Ordu'da tekrar buluşmak için birbirlerine söz verdiler. Şuhut ve Şuhut Keşkeği'nin bu buluşmada özel bir yeri olduğu, tüm katılımcılar tarafından memnuniyetle ifade edildi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN