Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, belediyeler arasındaki birlik ve beraberliğin önemine değindi. Her iki başkan, gelecek projelerde ortak çalışmalar yaparak, bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

SICAK VE SAMİMİ BİR BULUŞMA

450068647 890343236456048 3917608920737284506 N

Ziyaret esnasında, Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Arıkan ve parti yönetim kurulu üyeleri, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Sabri Can Bekle, Dinar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar ve Dinar Belediyesi Meclis üyeleri de hazır bulundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü  öğrencilerle buluşuyor! İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü öğrencilerle buluşuyor!

GELECEĞE DAİR ORTAK HEDEFLER

Yaklaşık bir saat süren sıcak ve samimi sohbet sırasında, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. İleride yapılacak projeler ve iş birliği imkanları hakkında görüşülen toplantıda, her iki başkan da ortak hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Ahmet Sarlık