Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu, bir süredir dil eğitimi için Amerika'da bulunuyor. Her hareketiyle gündemde olan Saraçoğlu, bu sefer de "yeteneksiz" olduğu iddialarıyla karşı karşıya kaldı.

Afra Saracoglu Nun Annesi Kizi Icin Yapilan 17537999 2110 M

Anne Lütfiye Saraçoğlu'ndan Sert Tepki

Kızı Afra Saraçoğlu'na yönelik yapılan bu eleştirilere annesi Lütfiye Saraçoğlu, sosyal medya üzerinden sert bir şekilde yanıt verdi. "Zavallısınız, acınası halleriniz" diyerek tepkisini dile getiren anne Saraçoğlu, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirtti.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Ramazan Demir'in Instagram'da birbirlerini takipten çıkması da dikkat çekti. Bu olay üzerine sosyal medyada yapılan bir paylaşımda "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı" ifadeleri kullanıldı.

Afra Saracoglu Nun Annesi Kizi Icin Yapilan 17537998 673 M

"İlahi Adalet Sizi Bulur"

Bu eleştiriye daha fazla kayıtsız kalamayan anne Lütfiye Saraçoğlu, "Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün" sözleriyle yanıt verdi. Ayrıca, "Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız" ifadelerini kullandı.

"Herkesin Bir Ailesi Var"

Lütfiye Saraçoğlu, sözlerine "Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın" diyerek devam etti. Bu sert tepki, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından destek gördü.

Emir Kır, Brüksel St.Josse seçimlerinde büyük yarışta! Emir Kır, Brüksel St.Josse seçimlerinde büyük yarışta!

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu'nun bu tepkisi, kızına yönelik eleştirilere karşı nasıl bir duruş sergilediğini gözler önüne serdi. Bu olay, ünlü oyuncunun hayranları tarafından da yakından takip ediliyor.

Kaynak: AHMET SARLIK