Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamalarda hakemlerin bilerek Galatasaraylı futbolculara sarı kart göstermediklerini ve Galatasaray'ı ayakta tuttuklarını ifade etti. Bu sözler, Galatasaray taraftarları tarafından hakaret olarak algılandı ve büyük bir tepkiyle karşılandı.

EXXEN VE TV8'E BOYKOT ÇAĞRISI

Özellikle sosyal medyada etkili olan bazı Galatasaray taraftar grupları, 25 milyon Galatasaray taraftarına Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN, TV8 ve TV8.5 kanallarını boykot etme çağrısında bulundu. Taraftarlar, Acun Ilıcalı'nın bu kanallarını izlemeyerek tepkilerini göstereceklerini ifade etti.

Thumbs B C A096420Ef7Ed604747753D57Dd1E2558

GALATASARAY TARAFTARLARI SOSYAL MEDYADA HAREKETE GEÇTİ

CHP'den Gülşah Durbay'a Destek: "İftiralar Karşısında Tek Vücut Duracağız" CHP'den Gülşah Durbay'a Destek: "İftiralar Karşısında Tek Vücut Duracağız"

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları, Galatasaray taraftarlarını özellikle sosyal medya platformlarında bir araya getirdi. Boykot kampanyası çerçevesinde taraftarlar, Ilıcalı'ya ait platformları kullanmama kararı alarak tepkilerini güçlü bir şekilde dile getirmeye devam ediyor. Bu gelişmeler, spor dünyasında büyük yankı uyandırmış durumda.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ