Tatarlı Belediyesi, kasabanın içme suyu ihtiyacını karşılayan Yeşilyurt Mahallesi Karabalçık mevkisindeki içme suyu deposundan Cumhuriyet Meydanı'na kadar uzanan asbestli içme suyu hattının yenilenmesi için çalışmalara başladı.

TÜRK KIZILAY'I EMİRDAĞ'A ŞUBE AÇIYOR TÜRK KIZILAY'I EMİRDAĞ'A ŞUBE AÇIYOR

BAŞKAN KAYER’DEN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın İller Bankası aracılığıyla belediyemize kazandırdığı yarı hibeli nakdi destekle, kasabamızda bulunan asbestli içme suyu ana hattının değiştirilmesine başladık. Bu kapsamda yaklaşık 1500 metre uzunluğundaki içme suyu hattı yenilenecek ve ev ile iş yerlerinin su bağlantıları yapılacak. Bu sayede vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyu sağlayacağız" dedi.

Çalışmalar esnasında yaşanabilecek su kesintileri nedeniyle vatandaşlardan özür dileyen Başkan Kayer, gösterilen anlayış için teşekkür etti. Ayrıca, bu ve benzeri hizmetlerin kasabaya kazandırılmasında her zaman destek olan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a şahsı ve kasaba halkı adına şükranlarını sundu.

Kaynak: MURAT EMRE