Ünlü Oyuncu’nun acı günü! Ünlü Oyuncu’nun acı günü!

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, 2010, 2020 ve 2021 yıllarında üç çocuk sahibi oldu. Üçüncü çocuğunun doğumundan sonra, sıkı bir diyet programıyla 8 ayda 20 kilo veren oyuncu, yeni görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Korel'in kilo verme süreci, sağlıklı yaşam ve disiplinin bir sonucu olarak öne çıkıyor.

Tatilde Bergüzar Korel: Beyaz Mayosuyla Göz Kamaştırdı

Son olarak Prime Video'da yayınlanan "Düğüm" dizisinde rol alan Bergüzar Korel, şu sıralar ailesiyle birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Beyaz mayosuyla havuzda poz veren Korel, bu anları 2,3 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından "Kehribar'da dans ettim, bol bol dondurma yedim, Mediş köftesi, patlıcan kızartma ve zeytinyağına doydum. Verimli bir hafta sonu oldu" notuyla paylaştı.

Hayranlarından Tam Not: "Nutkum Tutuldu"

Bergüzar Korel'in paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayranları, başarılı oyuncunun yeni fiziğini övgü dolu yorumlarla karşıladı. "Nutkum tutuldu" gibi yorumlarla Korel'in etkileyici değişimini vurgulayan kullanıcılar, oyuncunun disiplinli çalışmasını ve sağlıklı yaşam tarzını takdir etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN