Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. 2025 yılı ikinci Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında, Uşak Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Zafer Teknopark’in 2025 İki̇nci̇ Toplantisi Uşak’ta Yapildi1

Toplantı, bölgenin teknolojik gelişimine yönelik projelerin değerlendirildiği önemli bir platform oldu.

Ege Bölgesi İstişare Toplantısında Neler Görüşüldü? Ege Bölgesi İstişare Toplantısında Neler Görüşüldü?

Toplantı öncesinde, Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret ederek, iki üniversite arasındaki iş birliği fırsatları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Zafer Teknopark’in 2025 İki̇nci̇ Toplantisi Uşak’ta Yapildi2

Görüşmede, Zafer Teknopark’ın mevcut projeleri ve gelecekteki hedefleri hakkında fikir birliğine varıldı. İki üniversitenin güçlü iş birlikleri, bölgedeki teknolojik altyapının daha da güçlendirilmesi ve yenilikçi girişimlerin desteklenmesi amacıyla önem arz ediyor.

Zafer Teknopark’in 2025 İki̇nci̇ Toplantisi Uşak’ta Yapildi

Toplantı sonrası, Zafer Teknopark A.Ş.’nin geliştirdiği yeni projeler ve iş birlikleri ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Bu tür toplantılar, bölgedeki teknolojik kalkınmayı hızlandırmak ve üniversite-sanayi iş birliklerini güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT