İscehisar Belediyesi'nden bu park ihaleye verilecek! İscehisar Belediyesi'nden bu park ihaleye verilecek!

Festivalin ilk gününde Yaklaşık dört bin vatandaş etkinlik alanlarını gezerek, yarışmalara katıldılar. Sportif yarışmalar, çocuk sanat atölyesi, zekâ oyunları atölyesi, canlı müzik etkinlikleri, online bilgi yarışmaları ve sinema etkinliğinin yer aldığı Zafer Haftası etkinliklerinin birinci gününde vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

“YARIŞMALARA KATILAN ÇOCUKLARIN ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ”

Gençlerin ilgisini kazanan sportif yarışmalarda birçok genç ve çocuk sürpriz ödüller için yarıştı. Yarışmalarda dereceye giren vatandaşlara ödülleri Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Metehan Aydın tarafından takdim edildi.

“DİNAR’DA CANLI MÜZİK RÜZGARI ESTİ”

Ödül takdiminin ardından sahneye Ece Karakaya-Fevzi Özaydın ve Salih Utku çıkarak, söyledikleri şarkılarla vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

“AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ TOPLADI”

Zafer Haftası etkinliklerinin birinci günün akşamında “Ertuğrul 1890” adlı filmin sahne aldığı Sinema gösterisi vatandaşların beğenisini topladı. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, vatandaşlarla birlikte sinema gösterisini izledi. Gün boyu festival alanına gelen tüm vatandaşlara Dinar Belediyesi tarafından pamuk şeker ve şerbet ikramı gerçekleştirilirken akşam sinema gösterisinde patlamış mısır ve şerbet ile meyve suyu ikramı gerçekleştirildi. Etkinliklerin 27 Ağustos’ta düzenlenecek olan kısmı ise hava durumundan dolayı ileri bir tarihe ertelendi. Zafer Haftası kutlamaları 30 Ağustos’ta düzenlenecek olan Çelenk Sunma töreni ile devam ederken, Zafer Yürüyüşünün ve konser programının tarihi ilerleyen günlerde duyurulacak. HABER: SAFİYE KALENDER

 

 

#odakgazetesi #afyonhaber #açıkhava #kemalduru #nihatsarı #metehanaydın #canlımüzik #gündem #sinema #afyonkarahisar #güncel

Editör: TE Bilisim