Kasten yaralama suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı! Kasten yaralama suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde bulunan Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüler. Bu görüşmeler sonucunda, tesis için ek kaynak sağlanarak merkezin eksik kalan kısımlarının tamamlanması hedefleniyor.

Frigya Atlı Spor Merkezine 12 Milyon 906 Bin 270 Lira 85 Kuruşluk Ödenek

AK Parti Milletvekilleri, Frig Atlı Spor Tesisleri olarak bilinen merkez için kaynak yetersizliği olduğunu belirterek, Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda 12 Milyon 906 Bin 270 lira 85 kuruşluk ek ödenek aldıklarını duyurdu. Bu kaynakla birlikte, tesisin eksik kalan kısımları tamamlanarak Afyonkarahisar'ın ve Frigya bölgesinin hizmetine sunulacak.

Spor Alanında Hayal Edilemeyen Projeler

Milletvekilleri, şehrin spor alanında daha ileriye gitmesi için birçok hayal dahi edilemeyen projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Frig Atlı Spor Tesisleri için sağlanan ek kaynakla birlikte, merkezin tamamlanması ve bölgeye turistik açıdan da ciddi bir ivme kazandırılması hedefleniyor.

Tesisin Tamamlanması İçin Protokol İmzalanacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Valilik üzerinden yapılacak protokol ile tesisin yarım kalan kısımları tamamlanarak, bölgenin hizmetine sunulacak. AK Parti Milletvekilleri, Frigya bölgesinin turistik açıdan önemli bir çekim merkezi haline geleceğini belirtti.

Afyonkarahisar'a Yeni Yatırımlar

AK Parti Milletvekilleri, Afyonkarahisar'ın dört bir yanına ortak akıl ve istişare ile hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. "Milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ödeneğin onaylandığını bizlere müjdeleyen Değerli Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a ve tesisin yapımında emeği geçen Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: NURBANU SOY