Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Radyo 7 programcısı Talha Bora Öge ve TV programı yapımcısı Hamza Top’u makamında kabul etti.

Şehrin çeşitli medya projeleri ve iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Yiğitbaşı, medya sektörüyle iş birliğinin önemine değinerek, yerel ve ulusal medya mensuplarının Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

Ata’nın Sesi Dergisi Başkan Koyuncu’yla Buluştu Ata’nın Sesi Dergisi Başkan Koyuncu’yla Buluştu

“MEDYA ŞEHRİN TANITILMASINDA BÜYÜK ETKEN”

Afyonkarahisar’ın tanıtımının güçlendirilmesi amacıyla yapılan bu tür görüşmelerin devam etmesi gerektiğini belirten Vali Yiğitbaşı, yerel medya kuruluşlarının şehre katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Yerel yönetim olarak medya ile olan iş birliklerinin artırılması gerektiği ve bu tür çalışmaların şehre büyük fayda sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT