Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl ve İlçe Teşkilatları Hizmet Binası’nın Temel Atma Töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışta konuşan MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi  Doğan Şimşek MHP’nin İl Teşkilat binasına kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başta MHP MYK üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak olmak üzere inşaatın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmasında Türk Milliyetçiliğinin Kurucusu Başbuğ Alparsalan Türkeş’in 25 Kasım doğum günü olması dolayısıyla andı.

Törende konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci insanın en değerli ve kendini güvende hissettiği yerin evi olduğunu vurgulayarak MHP’lilerin evinin bu bina olduğunun altını çizdi. Teşkilat binasının alınma sürecinden bahseden Kahveci, “buranın teşkilat binası olarak alınması ile ilgili düşündüğümüzde Ocak başkanımız Abdurrahman Timur Bayram ile beraber bu binanın yerini bulduk. Milletvekilimiz Mehmet Taytak, Kazım Özer ve Ümit Çelikten’in ortaklaşa bu binanın parasını ödediler. Belediye Başkanımız da dahil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi! Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi!

Açılış töreninde konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, açılışı yapılan il teşkilat binasının çok fonksiyonlu olduğuna değindi. İçerisinde il ve ilçe teşkilatlarının bulunmasının yanı sıra ülkü ocakları teşkilatının, konferans salonu ve misafirhane gibi işlevli bina olmasından dolayı memnuniyet duygduğunu sözlerine ekledi. G/A