Rektör Okumuş AFSÜ Hastanelerinde önemli bir değişime giderken, hastaları ve hasta yakınlarını da mağdur etmiyor.

AFSÜ Hastanelerinin tüm Türkiye’de bilinirliği artarken, dünyanın pek çok ülkesinden de özellikle fizik tedavi hastalarının 1 nolu tercihi olmaya devam ediyor.

Termal su ile fizik tedavi imkanını dünyada tek olma ünvanı ile elinde bulunduran AFSÜ, diğer branşlarda da adını duyuruyor.

Rektör Prof Dr Nurullah Okumuş’un vizyonu ve AFSÜ Hastaneleri Başhekimi Ahmet Ali Tuncer’in başarılı çalışmaları neticesinde AFSÜ Hastaneleri mali açıdan da üst seviyeye ulaştı.

Daha önceleri üniversite hastanesinden alacaklarını aylarca almakta güçlük çeken pek çok özel sektör firması, şimdi AFSÜ’ye çok daha avantajlı fiyatlar ile mal ve hizmet vermek için sıraya girmiş durumda.

Kasası dolu hale getirilen AFSÜ’ye Cumhur ittifakı Milletvekillerinin de destekleri artarak sürüyor.

AFSÜ’de mal ve hizmetin temininin ardından ödemelerin süratle yapıldığına dikkat çeken bazı özel sektör ilgilileri, ‘Enflasyon malum. Sattığımızın yerine koyamıyoruz. Pek çok devlet kurumu ödemelerini aylara varan vadeler sonunda yapabiliyordu. Ama Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinde durum farklı. Bir iki hafta içerisinde alacağımız hesabımıza geçiyor. Eskiden üniversiteye mal ve hizmet vermekten kaçarken, şimdi sıraya giriyoruz. AFSÜ böylelikle daha ucuza mal ve hizmet temin edebiliyor’ dediler.

Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili

Öte yandan Afyonlu hayırseverlerde AFSÜ’ye desteklerini artırdılar. Üniversitede pek çok bina ve donanımlar Afyonlu hayırseverlerin destekleri ile yapılıyor.

Çocuk Acil Servisinin bitirilmesinin ardından şimdi de Erişkin Acil Servisinde çalışmalar başlatıldı.

Hastanelerin içinde de pek çok çalışma dikkat çekiyor. Yetişkin Acil Servisi yenilendiğinde tomoğrafi servisinin de bu bölümün içinde olacağı belirtildi.

*

Afyonlu hayırseverlerin desteği ile hastaneler içerisindeki 13 tuvalet tamamen yenilendi.

Resimmmm

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER / CEMİLE KAYTAN