Bir döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi, yıllar içinde büyük bir değişim yaşadı. Sporla ilgilenmeye başlayan genç oyuncu, kaslı vücuduyla dikkatleri üzerine çekti.

2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan dizinin ardından ekranlardan uzaklaşan Zincidi, kendini spora verdi. Aktif olarak spor yapan ve sosyal medyada sıkça spor salonu paylaşımları yapan genç oyuncunun değişimi, hayranlarını şaşırttı.

Wdwefwef

Yeni Görünümüyle Tanınmakta Zorlanıyor

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren Emir Berke Zincidi'nin son hali, eski halini bilenleri hayrete düşürdü. Kaslı vücuduyla büyük bir dönüşüm geçiren Zincidi'yi görenler, "Sana ne olmuş böyle tanıyamadım" ve "Ne oldu sana böyle" gibi yorumlar yaptı.

Asac

Oyunculuk Kariyerine Kısa Bir Ara

2005 yılında doğan Emir Berke Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden sonra İkizler Memo Can, Bir Deniz Hikayesi ve Küçük Ağa dizilerinde rol aldı. Ancak son yıllarda projelerde yer almayan Zincidi, spor yaparak formunu koruyor.

Ascsacsdc

İşte, bir zamanların çocuk oyuncusu Emir Berke Zincidi'nin yıllar içindeki değişimi ve sporla kazandığı yeni görünümü:

Emir Berke Zincidi, çocuk yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde, canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni topladı.

Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı! Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı!

Zincidi'nin kaslı vücudu ve spor salonundan yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak: FATMA SEDA CAN