Oruçoğlu Yağ Fabrikasında yaşanan 600 milyon liralık muvazaalı satış sonrası, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun harekete geçti. Bu yazıda bahsedilen Milletvekili kim? başlıklı haberimizin ardından, Olgun’un Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) bir önerge sunacağı açıklanmıştı.

Skandalın Ardından Dengeler Bozuldu

Oruçoğlu Yağ Fabrikasının icradan alınarak sessiz sedasız kapatılacağı düşünülüyordu. Ancak, Odak’ın yaptığı kayıp 2500 ton ham yağ haberi ve 1 Mayıs’ta kaleme alınan yazı, tüm dengeleri değiştirdi. Bu gelişmeler sonrası İYİ Parti’li Olgun, konuyu TBMM gündemine taşımaya karar verdi.

"Haberimiz Meclise Gidiyor!" Başlıklı Haber Sonrası

Haberimizin ardından, Milletvekili Olgun’un TBMM’ye önerge sunacağı haberi duyuruldu. Ancak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’tan henüz bir ses çıkmadı.

Afyonkarahisar Halkı Diğer Milletvekillerini Merak Ediyor

Katlanacak mı Küçülecek mi? Katlanacak mı Küçülecek mi?

Dört milletvekilinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesi, Afyonkarahisar halkının merakını artırdı. Halk, “Neden diğer vekillerden ses yok, sadece Milletvekili Olgun konuyu takip ediyor?” şeklinde sorular sormaya başladı. Vatandaşlar tarafından ise Milletvekilinin kim olduğu hala merak konusu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ