AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Evciler İlçesi'ne geldi. Arslan, Evciler Kaymakamı Enes Halis ve Evciler Milli Eğitim Müdürü Rıza Erkut Çelik ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Zafer Efe, ilçe Koordinatörü Murat As ve teşkilat üyeleriyle birlikte yapılan ziyaretlerde, ilçenin kamu yatırımları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Arslan, Evciler Devlet Hastanesi'nde Başhekim Dr. Selmin Sena Kol ve ekibini ziyaret ederek, hastanenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ayrıca, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Arslan, Evciler ve Gökçek’te yapımı devam eden TOKİ konutlarını da yerinde inceledi. 210 konutluk alanda, konutların %90’ının tamamlandığını belirten Arslan, elektrik işleri ve çevre düzenlemesiyle birlikte Kasım ayında projenin tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Evciler’deki kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekili Arslan, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Son olarak, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ile birlikte, hayırsever esnaflar Süleyman - Filiz Çevik ve Nazmiye - Yusuf Çaylak ailelerinin çocukları Nazire ve Celal çiftinin düğün merasimine katıldı. Arslan, çiftin mutluluklarına ortak olarak, "Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin" dileğinde bulundu.

Yapılan projeler değerlendirildi! Yapılan projeler değerlendirildi!

Kaynak: GAMZE KOÇAK