Hafta sonunu esnaf ziyaretine ayıran AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan kapısını çaldığı her esnafın teveccühü ile karşılaştı. 

Kapımız (Manşet) (1)

Dr. Arslan ziyaretlerinin altından yaptığı açıklamada "Afyonkarahisar‘a her geldiğimizde mutlaka esnaflarımızı ziyaret ediyor oturup çaylarını içiyor ve onları dinliyorum. Onlarla istişare ediyor ve ekonominin can damarı kardeşlerimizin ve büyüklerimizin tavsiyelerini dinliyoruz. Alın teri ve emeği ile çalışan şehir ekonomimizin belkemiği esnaflarımızın hakkaniyetle çalışarak evlerine ekmek götürme Azmi takdire şayandır. Rızkının peşinde koşan her kardeşimize saygımız ve muhabbetimiz sonsuzdur. Çaldığımız her kapıda 'Hasan abi ya da Hasan kardeş' diye karşılanmak bizleri gururlandırıyor mutlu ediyor. Bizi ekmek teknesinde ağırlayan esnaf kardeşlerimize hayırlı, bol kazançlar diliyorum" dedi.

Ewrgtrhy7Ju8Kı9

TALEPLERİN REFERANSIYIZ

Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

"Bizler sadece seçim döneminde değil, her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların isteklerini güncel taleplerini dinliyoruz" diyen Arslan sözlerine şöyle devam etti; “Gerek Ticaret Bakanımıza, gerek Hazine ve Maliye Bakanımıza milletvekillerimizle birlikte iletiyor ve takip ediyoruz. Sadece açılıştan açılışa değil her daim halkın içindeyiz. Elbette Afyonkarahisar halkımızın da Ankara’da bir kapısı olduğunu ifade etmek isterim. Hemşehrilerimizin ne zaman bir talebi olursa bizler bu talebin Ankara’daki referansı ve destekçisiyiz” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN