Etkinlikte MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve bölge belediye başkanları da yer aldı.

TAYTAK, MUHTARLARIN TALEPLERİNİ TEK TEK DİNLEDİ VE NOT ALDI
Toplantı da Sinanpaşa bölgesi köy muhtarlarının talep ve isteklerini tek tek dinleyerek not alan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, anında çözülmesi gereken konuları telefon ile yetkili mercileri arayarak muhtarların yanında çözdü. Taytak, “31 Mart seçimlerinde Sinanpaşa ilçemiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli bir destek vermiştir. Buradan Sinanpaşa halkımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bugünde Sinanpaşa bölgesi köy muhtarlarımız ile birlikteyiz. Muhtarlarımızın kendi bölgelerinde yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında elimizden ne gelirse teker teker yapma kararı içerisindeyiz.  Biz bakarız demeyiz yaparız deriz. Allaha şükürler olsun şimdiye kadar ilimiz ile ilgili önemli konuları çözüme kavuşturduk. Muhtarlarımızın taleplerini tek tek dinleyerek, notlarımızı aldık. Taleplerin çözümü noktasında muhatap hangi bakanlık veya genel müdürlük ise görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah bu talepleri de önümüzdeki zaman içerinde çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Tekrar sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

454496113 122136789572281794 3672652231574873554 N

MUHTARLARLA SOHBET VE TALEPLER

Sinanpaşa’da alt yapıda büyük tasarruf: Parke taşı kullanımında 3 milyon tl'lik tasarruf! Sinanpaşa’da alt yapıda büyük tasarruf: Parke taşı kullanımında 3 milyon tl'lik tasarruf!

Programda muhtarlarla bir araya gelinerek, onların talepleri ve istekleri dinlendi. İl Başkanı Ahmet Kahveci, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Ahmet Sarlık