Ömür boyu mutluluklar diliyoruz! Ömür boyu mutluluklar diliyoruz!

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğinde gerçekleştirilen MasterChef All Star'ın dün akşamki bölümünde eleme heyecanı ekrana geldi. Mevcut 7 yarışmacı amansız bir eleme maratonuna girdi. Sonunda ise Tanya, MasterChef hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Eleme potasına giren 7 yarışmacı, hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlendi. Zorlu bir gece geçiren yarışmacılar, ilk aşamada Cunda kalamarı ve rezene ile yaratıcı bir tabak hazırlama görevi ile karşı karşıya kaldı. Oyunun sonunda ise Tahsin, Batuhan ve Ayaz başarılı tabaklar yaratmayı başardılar ve yarışmaya devam hakkı kazandılar.

İkinci etapta, Tanya, Dilara, Cemre ve Alican, Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği olan Shodai Patates Köpüklü Udon Noodle yemeğini yapmayı denediler. Ancak gece sonunda en başarısız yemeği yapan Tanya oldu ve bu yüzden yarışmaya veda etti. Kıbrıslı yarışmacı Tanya Kilitkayalı, ilk olarak MasterChef 2020 sezonuna katılmıştı. Eleme sonrası gözyaşlarını tutamayan Tanya, hem şefleri hem de izleyicilerin gözyaşlarını tutamamasına neden oldu.

Tanya'nın elendiği haberini alır almaz gözyaşlarına boğulması, izleyicileri oldukça etkiledi. Gözyaşlarını silerken, "Hata yapan gider. Sizleri çok seviyorum. 14. olmaktan gurur duyuyorum. Yaptığım hatanın farkındayım. Bütün Kıbrıs'a ve aileme teşekkür ederim. Aslında şef önlüğünü giymeyi çok isterdim" dedi.

Editör: Cemile Kaytan