Yaklaşık 10 yılı aşkındır Bolvadin’de süregelen rantçı yönetim anlayışının MHP kadrolarıyla sona erdiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Milletvekili Taytak ile birlikte yepyeni ve engelsiz bir hizmet döneminin başladığının altını çizdi.

799Ec6Ca 4E71 4Cae Aab4 86Cfd289F797

DİNAMO MİLLETVEKİLİ

Yerel seçimlerde bölgesinde üçte üç yapan Mehmet Taytak ile beraber belediyelerin son derece uyumlu çalıştığının altını çizen Kızıltoprak Bolvadin özelinde Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ile birlikte hizmet kervanının katlanarak artacağını kaydetti. Kızıltoprak açıklamasında “Günümüzde ilçemizde yıllardır yapılamayan ve günümüzde sahiplenilmeye çalışan hizmetlerin arka planında ki dinamo Milletvekilimiz Mehmet Taytak’tır” dedi.

Belediyeden  market denetimi Belediyeden market denetimi

Kızıltoprak Bolvadin’de yapılacak olan hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için Milletvekili Taytak’ın ve Belediye başkanlarının yoğun efor sarf ettiğini belirtti. İlçe genelinde yönetim iktidardayken yılan hikayesine dönen pek çok konuyla Milletvekili Taytak’ın bizzat ilgilendiğini ifade etti. Yıllardır bitmeyen ve iktidar döneminde yılan hikayesine dönen konulardan bir tanesi olan Çay Yolu’nda eksiklerin giderilmesi, Bolvadin’e yapılacak yeni hastane ve TOKİ 2. Etap projesi için çalışmaların en üst düzeyde devam ettiğini ifade etti.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE HİZMET

Başkan Kızıltoprak ayrıca trafo merkezi, Kestemet Şehitliği, KOSGEB Temsilciliği ve Hastaneye uzman doktor kadroları başlıklarında da Milletvekili Taytak’ın Ankara bürokrasisinde etkin rol oynadığını dile getirdi. Tüm bunların yanı sıra Bolvadin Belediyesinde en iyi hizmetin getirilmesi için tüm Hibe ve Destek paketleri içinde çeşitli girişimlerde bulunularak yıllardır hizmet alamayan Bolvadin halkına sözde değil özde hizmeti getireceklerini taahhüt etti.

Başkan Kızıltoprak açıklamasının son kısmında ise iktidar mensuplarının bu hizmetleri kendileri getiriyormuş gibi rol çalmasının hiçbir önemi olmadığını belirterek vatandaşın kendinden olanla olmayanı çok iyi ayırt edebildiğini belirterek Milletvekili Taytak için hizmetler noktasında “Vekilimiz kefilimiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Mustafa Dadak