Denizli'de meydana gelen bir olayda, yabancı uyruklu bir genç evinde bıçaklanarak ağır yaralandı ve sokakta yardım ararken hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu şüpheli, İzmir'de bir otelde saklanırken yakalandı. İfadesi alınan katil zanlısı, eşini kıskandığı için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Pamukkale ilçesine bağlı Kuşpınar Mahallesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın sakini olan 24 yaşındaki Amiri Asheghossein, evine gelen A.N. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında A.N., Asheghossein'i bıçaklayarak kaçarken, yaralı genç yardım bulabilmek için sokaklara döküldü. Fakat genç, bulunduğu sokakta hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, cinayeti işlediği düşünülen A.N.'yi kısa sürede tespit ederek teknik takibe aldı.

Sıla bebek olayında yeni detaylar Sıla bebek olayında yeni detaylar

Cinayet zanlısının kaçarak İzmir'de bir otelde saklandığı anlaşıldı. Denizli ve İzmir polisi işbirliğiyle düzenlenen eş zamanlı operasyonla A.N. yakalandı ve Denizli'ye getirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Burada yapılan sorgulamada, katil zanlısının kurbanını aralarında eşini kıskançlık meselesi yüzünden çıkan bir tartışma sonucu öldürdüğü ortaya çıktı.

Editör: Tuğba Özkan