Karataş’ın Açıklaması: “Hamas Lideri İsmail Haniye'nin alçak bir saldırı sonucunda şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Haniye, yalnızca Filistin mücadelesinin değil tüm İslam ümmetinin onur simgesi, vakarın cisimleşmiş haliydi. İsmail Haniye, şanlı Filistin direnişinin sembolü haline dönüşmüş bir şahsiyetti. Aziz hatırası, Filistin halkının haklı davasında yaşayacaktır. Ailesini bu uğurda kaybetmesine rağmen duruşundan ve cesaretinden hiçbir şey eksilmeyen Haniye'nin mücadelesine şahidiz. Bizler de mallarımızla, canlarımızla Kudüs davasının her zaman yanındayız. O’nun şehadeti Özgür Filistin’in kurulmasına, Kudüs’ün özgürlüğüne ve siyonist İsrail’in yok olmasına vesile olacaktır.”

Eski komandolar Afyonkarahisar'da komutanlarıyla buluşup "içtimaya" çıktı! Eski komandolar Afyonkarahisar'da komutanlarıyla buluşup "içtimaya" çıktı!

Karataş: “Saadet Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla birlikte bugün İkindi Namazına müteakip İmaret Camii’nde gıyabi cenaze namazında bir araya geleceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. İsmail Haniye’nin Şehadeti mübarek, mekanı cennet olsun! Kardeş Filistin halkının ve İslam aleminin başı sağolsun!”

Saadet Partisi Afyonkarahisar teşkilatı, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ederek, Filistin davasına olan desteklerini bir kez daha vurguladı.  

Kaynak: GAMZE KOÇAK