Rekor ücretle yeni sezona hazırlık Rekor ücretle yeni sezona hazırlık

24 Mart Pazar sabahı Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için acil operasyona alınmış ve entübe edilmişti. 75 yaşındaki oyuncu, doktorlar tarafından 27 Mart'ta uyandırılmış, 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılmış ve 4 Nisan'da taburcu edilmişti.

ENFEKSİYON SONRASI ZORLU BİR SÜREÇ

Geçtiğimiz ay ise akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'nde yeniden tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Jülide Kural, şu açıklamayı yaptı:"Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan siz milyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum. Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini, kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu."

Kural, ayrıca Prof. Dr. Uğur Türe başta olmak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nin tüm doktorlarına ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, iyileşme sürecinde gösterdikleri özen ve emek için minnettar olduklarını belirtti.

TEDAVİ KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE DEVAM EDECEK

16 Ağustos itibariyle tedavi sürecinin Koç Üniversitesi Hastanesi'nde devam edeceğini belirten Jülide Kural, "Doktorlarımızın yönlendirmesiyle daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği bu kararı almamızda temel teşkil etti. Eminim iyileşme süreci daha da hız kazanacaktır," diyerek, İnanır'ın iyileşme sürecine yönelik umutlu bir mesaj verdi.

Kaynak: SAFİYE KALENDER