En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, bir süredir sır gibi sakladığı sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. Aile arasında yapılan törende, Ezildi'nin takipçilerinden tam not aldı.

Fenomeni Kadir Ezildi Sir Gibi Sakladigi 17533049 6461 M

Aile Arasında Gerçekleşen Tören

Yıllardır temizlik konusundaki başarılarıyla tanınan ve bir süredir NOW TV'de En Hamarat Benim programını sunan Kadir Ezildi, dün akşam aile arasında yapılan bir törenle sözlendi. Erzurum'da yaşayan Gamze Türkmen ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Söz

Ezildi ve Türkmen, söz töreninde beyaz renkte kıyafetler tercih etti. Her anını 4,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Ezildi, geleneklere uygun yaptığı söz töreni ile büyük beğeni topladı. Takipçilerinden “Tam olması gerektiği gibi bir söz töreni” ve “Bir ömür boyu mutlu olun” yorumları yağdı.

Fenomeni Kadir Ezildi Sir Gibi Sakladigi 17533049 3382 M

Tanışma Hikayesi

Dün sabah sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaşan Kadir Ezildi, tanışma hikayelerini anlattı. Türkmen ile mart ayında konuşmaya başladıklarını söyleyen Ezildi, "Dedemin 40 mevlitinin gecesiydi. Şiddetli bir FMF atağı geçirdiğim acil yatağında sevdiklerimden ayrılmanın acısını iliklerime kadar yaşarken kendimi yalnız hissettiğim bir anda aldığım duaların karşılığı olarak hiç beklenmedik bir anda konuşmaya başladık. Olayın buralara geleceğini tahmin etmez iken hep hakkımızda hayırlısını istedik hamdolsun" dedi.

Fenomeni Kadir Ezildi Sir Gibi Sakladigi 17533049 795 M

Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi! Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi!

Instagram Paylaşımları

Söz töreninde sevgilisine sarıldığı bir kareyi yayınlayan Kadir Ezildi, "Gülen yüzün hiç solmasın aşkım. Bembeyaz bir sayfa açtık güzel anılar dolduracağız" ifadelerini kullandı. Ezildi, aylar önce kaybettiği ve acısını unutamadığı anneannesinin fotoğrafını da takım elbisesinin içerisine yapıştırdı.

Takipçilerden Destek Mesajları

Ezildi’nin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri, Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in mutluluklarını paylaşarak, çiftin bir ömür boyu birlikte olmalarını diledi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK