Nişanlısını özleyen Kadir Ezildi, 15 gün sonra Erzurum'a haber vermeden gitme kararı aldı. Sabahın erken saatlerinde uçağa binen fenomen, Erzurum'da nişanlısının evine gidip kapıyı çaldı. Ancak Gamze Türkmen, kendisini karşısında görünce uyku sersemi bir şekilde kargocu sandı.

"KENDİMİ HATIRLATMAM ŞART"

Ezildi, yaşadığı komik anı şöyle anlattı: "Sabah 5 buçukta uçağa bindim 7 buçukta indim, balkonun altına gittim. Aradım dedim ki kalk kapıda bir kargocu varmış, paketini getirmiş dedim. Balkona çıktı, uyku sersemi karşısında beni görünce ben el sallıyorum oradan diyor ki 'Ben aşağı gelemem.' O da kendi kendine diyormuş ki bu kargocu bana niye el sallıyor. 15 günde nişanlısını unutmuş, arada gelip kendimi hatırlatmam gerekiyor."

HAYATININ BAŞROLÜ

Shakira, sinirlenip sahneyi terk etti! Shakira, sinirlenip sahneyi terk etti!

Ezildi, nişanlısıyla paylaştığı fotoğrafın altına ise şu notu düştü: "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin."

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Fenomenin sosyal medyada paylaştığı bu mutlu anılar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ezildi'nin paylaşımı kısa sürede beğeni ve tebrik mesajlarıyla dolup taştı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN