Erzurum’da yaşayan sevgilisi Gamze Türkmen ile temmuz ayında gözlerden uzak bir nişan yapan Ezildi, İstanbul’da da büyük bir tören düzenledi. İstanbul’daki nişana onlarca davetli katılırken, Ezildi’nin beyaz smokini ve gelin Gamze Türkmen’in gümüş işlemeli abiyesi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

ALTIN YAĞMURU VE GÖZ KAMAŞTIRAN TAKI TÖRENİ

Nişan töreninin en dikkat çekici anı ise kayınvalide Ümran Kaplan’ın gelinine bir tepsi dolusu altın takması oldu. Tepside yer alan bilezikler ve kolyeler, görkemiyle göz kamaştırırken, takı töreninde gelin Gamze Türkmen’e daha birçok altın takıldı. Altın dolu tepsi, törenin en çok konuşulan detaylarından biri olarak sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Mehmet Yalçınkaya'nın imza yemeği tepki çekti Mehmet Yalçınkaya'nın imza yemeği tepki çekti

DEVASA BOYUTTA PASTA

Tören boyunca davetlilere unutulmaz anlar yaşatan çift, devasa boyuttaki pastayı birlikte kesti. Nişan töreni boyunca çiftin mutluluğu yüzlerinden okunurken, İstanbul’daki bu ikinci nişan töreni de adeta bir düğün havasında geçti.

KADİR EZİLDİ’NİN EVLİLİK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Uzun yıllardır ekranlarda temizlik konusunda adından söz ettiren Kadir Ezildi, özel hayatıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Gamze Türkmen ile ilişkisinde evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Ezildi, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN