Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yolları "Fatih Harbiye" dizisinde kesişmiş, burada başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Çift, 2016 yılında dünyaevine girdi. Geçtiğimiz haftalarda 8. evlilik yıl dönümlerini kutlayan ünlü çift, şimdi de bebek müjdesiyle hayranlarını sevindirdi.

"MAHREM TUTMAK İSTERDİK"

Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı

Atagül, karnını tutarak verdiği poza, "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu düştü. Paylaşımında eşi Kadir Doğulu'yu etiketleyen Atagül, yorumlara kapalı bir şekilde mutluluğunu duyurdu. Babalık heyecanı yaşayan Kadir Doğulu ise eşinin paylaşımını kendi hesabında yayınlayarak herhangi bir açıklama yapmadı.

Bir dönem boşanacakları konuşulan çift, şimdi heyecanla bebeklerinin doğmasını bekliyor. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, bu güzel haberi hayranlarıyla paylaşarak, çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi.

  

Editör: Fadime Özkaran