Pazartesi günleri, sabah saat 10.30'da ADRM Koordinatörü ve Vaizi Yıldız Mumyakmaz’ın sunduğu "Aile Okulu" seminerleri ile başlıyor. Aynı gün, saat 14.00'te Gençlik Koordinatörü ve ADRM Vaizi Hacer Genç tarafından "Arapça" dersleri ve 15.00'te "Kur’an’dan Sohbetler" düzenlenecek.

.Çö-1

Salı günleri ise saat 12.00’de Uzman Vaiz Esra Çetiner’in "Esma Okumaları" ve ardından saat 13.30'da ADRM Vaizi Derya Özçelik’in "Kur'an'dan Kıssalar" dersi gerçekleştiriliyor. Saat 14.30’da ADRM Vaizi Makbule Dal’ın "Tefsir Tarihi" dersinin ardından, saat 15.30’da ADRM Vaizi Bilge Uçar’ın "Nüzul Sırasıyla Tefsir Sohbetleri" ile program devam edecek.

Çarşamba günleri saat 10.30'da ADRM Vaizi Makbule Dal’ın "Aile Sohbetleri" başlıyor. Saat 13.30'da Yıldız Mumyakmaz’ın "Diyanet Dergi Okumaları", 14.30'da ise "Hadis Tarihi" dersleri katılımcılarla buluşacak.

Şçö

Akademisyenlerden bir kitap daha! Akademisyenlerden bir kitap daha!

Perşembe günleri, saat 10.30’da ADRM Vaizi Bilge Uçar’ın "Tefsir Okumaları", saat 12.00’de Makbule Dal’ın "Abide Şahsiyetler" dersi ve saat 13.00’de Din Hizmetleri Uzmanı Ümmühan Özer’in "Siyer Okumaları" ile sürüyor. Aynı gün, saat 14.00’te İl Vaizi Nursima Çelik’in "Riyazü's-Salihîn Okumaları" ve 15.00'te "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" dersleri düzenleniyor. Akşam saatlerinde ise saat 17.30’da Uzman Vaiz Ebubekir Çetiner’in esnafa ve çalışan gençlere yönelik "Güncel Dini Meseleler" dersleri yer alacak

Cuma günleri saat 16.00'da Gençlik Koordinatörü Hacer Genç ve İl Vaizi Nursima Çelik tarafından lise öğrencilerine yönelik "Kafama Takılanlar" programı yapılacak. Ayrıca ayda bir kez saat 15.00'te Psikolojik Danışman Erkin Çoksan, velilere yönelik "Çocuk ve Genç Eğitimleri" semineri düzenleyecek.

Tüm bu programlar, Afyonkarahisar İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirilecek olup, tüm katılımcılar davetlidir.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar