Milletvekili Yurdunuseven, törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Değerli milletvekillerimiz, çok değerli Rektör hocam, çok değerli Jandarma Komutanımız, çok değerli Emniyet Müdürümüz, Baro Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve çok değerli üniversitemizin personeli ve basın mensupları hepinizi selamlıyorum. Bugün Afyonkarahisar için mutlu bir günde daha birlikteyiz. FTR ve Çocuk Acil Servisinin temel atma töreni için buradayız.” Dedi.

AFSÜ’NÜN BAŞARILARI VE GEÇMİŞİ

Bugün Hava Nasıl Olacak? Plan Yapanlar Dikkat Bugün Hava Nasıl Olacak? Plan Yapanlar Dikkat

Yurdunuseven, üniversitenin başarılarına değinerek, “Sayın hocam o kadar çok saydı ki ben takip edemedim. Hocamız da hatırlattı, biz 2017-2018 yılında Diş Hekimliğine öğrenci aldık ve 6-7 yılda sıralamaya girdik. Kurulduğu 1997 yılında Tıp Fakültesini kısmen hatırlıyorum. Tabii o zaman başka bir isimle üniversiteydi ama üniversitenin şu anda bu alanını görünce gerçekten çok gurur duyuyorum.” dedi.

FTR HASTANESİ VE CUMHURBAŞKANLIĞI ONAYI

Yurdunuseven, FTR hastanesinin önemini vurgulayarak, “Yine FTR’nin yapılmasıyla ilgili değerli vekillerimizle beraber Cumhurbaşkanlığa defalarca gittik. Ve defalarca FTR’nin termal şehri olan Afyonkarahisar için ne kadar önemli olduğunu anlattık. Cumhurbaşkanımızın onayıyla şu an temel atmanın gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR’IN SAĞLIK ENDÜSTRİ BÖLGESİ HEDEFİ

Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın sağlık endüstri bölgesi olma hedefinden bahsederek, “Vekillerimizle beraber Afyonkarahisar’ın sağlık endüstri bölgesi olması için elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz. Eğer nihayete erdirirsek Afyonkarahisar Türkiye’de tek sağlık endüstri bölgesi olacak. Ve Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR VE KAPANIŞ

Yurdunuseven, konuşmasını emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı. Bu projelerin hayata geçmesinde katkısı olan tüm kişi ve kurumlara minnettarlığını dile getirdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ