Hediye Güral Gür, Afyonkarahisar'ın gastronomi ve termal turizm alanındaki zenginliklerine dikkat çekti: "Afyonkarahisar, gastronomi ve termal turizm alanındaki zenginlikleri, tarihi ve kültürel mirasıyla, muhteşem gastronomik seçenekleri ve termal kaynaklarıyla dikkat çekiyor. Bu değerler, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler için önemli bir çekim merkezidir" dedi.

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

TURİZM VE KÜLTÜREL MİRASIN ÖNEMİ

Gür, Afyonkarahisar’ın sadece bir spor etkinliği için değil, aynı zamanda bir turizm destinasyonu olarak da öne çıkması gerektiğini vurguladı: "Afyonkarahisar, sadece bir spor etkinliği için değil, aynı zamanda bir turizm destinasyonu olarak da öne çıkmalı. Bu çeşitlilik ve destekler, şehrin global çapta tanınmasına katkıda bulunmak amacıyla hep birlikte şehrimizi tanıtmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SPONSORLUK VE DESTEK

Hediye Güral Gür, NG Hotel olarak MXGP Türkiye'ye verdikleri destekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti: "NG Hotel olarak, bu büyük organizasyona destek vermekten ve Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ