Toplantıda konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehrin motokros şampiyonasıyla kazandığı uluslararası ünü ve düzenlenen büyük etkinliklerin sürekliliğini vurguladı. Taytak, Afyonkarahisar'ın motokros şampiyonasıyla tanınan ve büyük başarılar elde eden bir şehir olduğunu belirtti.

DEVAM EDEN PROJELER VE ALTYAPI BAŞARILARI

Milletvekili Taytak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Motokros şampiyonasıyla tanınan ve uzun yıllardır büyük etkinlikler düzenleyen şehrimiz, Allah'a şükürler olsun ki, belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi, devam eden ve bugüne kadar gerçekleştirilen projelerle aynı anlayış ve güzellik içinde yoluna devam ediyor."

DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜLLER VE BAŞARILAR

Taytak, Afyonkarahisar'ın dünya çapında ödüller kazandığını ve bu ödüllerin güzel altyapı ve tanıtımla ilgili olduğunu vurguladı: "Dünyada bir ilk olan ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attık. Bu ödüller, güzel altyapı ve tanıtımla ilgili alınmış olup, bu üç ödülün de tamamını Afyonkarahisar kazandı. Leke Holding de bu süreçte Afyonkarahisar'a destek verdi ve bu başarıda büyük pay sahibi oldu."

Afyonkarahisar'ın başarılarını sürdüreceğini ifade eden Taytak, şunları ekledi: "Afyonkarahisar, ilk aldığı yıldan itibaren başarısını devam ettirmiştir ve inşallah aynı başarıyı önümüzdeki 7-8 yıl boyunca da sürdüreceğiz. Valimizin önderliğinde ve belediyelerimizin özverisiyle, şehrimizin daha yüksek bir seyirci kitlesiyle 2023'teki başarıyı geçeceğini düşünüyorum."

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Mehmet Taytak, konuşmasının sonunda şunları söyledi: "Bu başarının hem şehrimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Geçen yıl kardeşime gösterdiği destek için teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunar, sayın vekilimize de çok teşekkür ederim."

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ