Ünlü sanatçı Haluk Levent, yeni evlenen Gamze Özçelik hakkında yapılan çirkin bir yoruma sessiz kalmadı. Levent, sosyal medyada yapılan bu yorumun kadın onuruna aykırı olduğunu belirterek, paylaşımı yapan kişiyi uyardı. "Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak, kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Hadi silelim tweeti" dedi.

Haluk Levent Gamze Ozcelik In Gecmisiyle Ilgili 17422484 273 M

Uzun yıllar önce oyunculuğu bırakarak dünya çapında iyilik projelerine imza atan Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlendi.

Haluk Levent Gamze Ozcelik In Gecmisiyle Ilgili 17422484 6772 M

Kadınlar Meclisi yol haritasını belirledi! Kadınlar Meclisi yol haritasını belirledi!

Özçelik'in evlilik haberinin ardından bir kadın kullanıcı, "Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı, açar izlerdik" şeklinde bir yorum yaptı. Bu yoruma tepki gösteren Haluk Levent, "Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum, yıllardır insanlık için emek veriyor. Haydi silelim tweeti," ifadelerini kullandı. Kadın kullanıcı, Levent'in bu yorumu üzerine paylaşımını sildi.

Haluk Levent Gamze Ozcelik In Gecmisiyle Ilgili 17422484 929 M

Geçmişte Yaşananlar ve Mahkeme Süreci

2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in özel görüntüleri basına sızmıştı. Bu görüntülerin ardından Özçelik'in eski sevgilisi Gökhan Demirkol hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açılmıştı.

Kaynak: AHMET SARLIK